Kievari Rantapirtti
fi en 

Elämykset ja ohjelmapalvelut

Aktiviteetteja ja ryhmätoimintaa löytyy kallioseikkailusta ja vaijeriradasta kirkkovenesoutuun. Safareihin voi osallistua kanooteilla, koira- tai hevosvaljakoilla, mönkijällä tai moottorikelkalla. Rallitunnelmaan pääsee huippuajajan kyydissä. Monipuoliset kalavedet ja patikointireitit ovat aivan lähelläsi. Alla esimerkkejä suosituimmista ohjelmistamme. Ohjelmia yhdistellään ja räätälöidään aina ryhmän toiveiden mukaisesti.

Husky-safarit

Vuojansalon kierros noin 8 km, välipala laavutulilla. Voidaan suorittaa myös iltasafarina auringonlaskun aikaan. 80 €/hlö, lapset alle 12-vuotta 25 €. Sisältää safarivarusteet eli toppahaalarin, jalkineet ja toppahansikkaat. Husky-piknik 30€/hlö lapset alle 12-vuotta 10€. Sis. noin kilometrin ajelun reen kyydissä. Korpikierros, noin 20 km. Kesto noin 4 tuntia, välipala tulilla. 150 €/hlö. Ei suositella lapsille kylmyyden takia. Husky-ohjelmia räätälöidään myös ryhmän toiveiden mukaisesti. Pyydä tarjous!

Moottorikelkkasafarit

Tunnin safari 75€, kahden tunnin safari 110€ ja kolmen tunnin safari 160€. Kahden ja kolmen tunnin safarit sisältävät välipalan maastossa. Voimme yhdistää safareihin mm. talvikalastusta ja ruokailun. Myös pitempiä safareita. Pyydä tarjous!

Mönkijäsafarit

Tunti 90€ 2 tuntia 130€. Hinta sisältää varusteet. Pitemmät safarit sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous!

Rantapirtin rallirata

Ralli

Rallikyyditykset omalla 3 km pitkällä ralliradalla alkaen 200 €/hlö/kierros. Rallirata on mahdollista vuokrata, pyydä tarjous! Talvella kelien mukaan on käytössä myös jäärata Salosveden jäällä.

Melonta

Rantapirtti sijaitsee Wanhan Witosen melontareitin varrella ja on yksi sen taukopaikoista. Rantapirtiltä voit vuokrata sekä kanootteja että kajakkeja ja tilata kuljetuksen reitin alkuun Petäjäveden vanhan kirkon tuntumaan.

Kalastus

Juttua kalastuksesta ja kalastusluvista...

Kirkkovenesoutu ja jokiveneajelut

Vuojansalon retki 2 tuntia. Sisältää välipalan laavulla tulien ääressä. Kapasiteetti 2 omaa kirkkovenettä, kapasiteetti 32 henkilöä (2 x 16).

Frisbee-golf

Pihapiirissämme on oma 9-väyläinen Frisbee-golf rata. Voit tulla pelaamaan omilla pelivälineilläsi tai vuokrata tai ostaa välineet meiltä. Radan kuvaus: frisbeegolfradat.fi.